Duurzaamheid

Home » Duurzaamheid

“Een verantwoorde bijdrage leveren”

duurzaamheid

Het verantwoordelijk omgaan met zaken als gedragsnormen, milieu en arbeidsomstandigheden zijn bij Koster Metalen altijd al vanzelfsprekend geweest. Koster Metalen draagt bij aan de vermindering van de uitputting van grondstofvoorraden en de reductie van CO² uitstoot door metaalrecycling. Koster Metalen vervult in de recyclingketen een toonaangevende rol. Dit is in het belang van uw bedrijf, uw gemeente en onze aarde.

Koster Metalen heeft geïnvesteerd in een nieuwe hydraulisch kraan (80 ton eigen gewicht), die voor 100% op  elektriciteit draait. Dat heeft veel voordelen: het is milieuvriendelijk, bespaart enorm veel brandstof en maakt minder geluid. De nieuwe kraan wordt binnen enkele maanden geleverd.

100% Recycling

Koster Metalen vind het belangrijk om ook op maatschappelijk niveau een steentje bij te dragen voor een groene duurzame toekomst.

recycling

Koster Metalen heeft als voornaamste doel om 100% hergebruik van de recyclingmaterialen te realiseren. Dat maakt de wereld schoner en leefbaarder.

Koster Metalen investeert in een groene toekomst, eind januari 2014 is er een 100% elektrische Senebogen 850 kraan in bedrijf genomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is waar het om draait bij Koster Metalen, samen zijn we elke dag bezig met de toekomst, met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan een leefbare wereld.